Sponsoren

Crystal en Vintage glaswanden

Crystal en Vintage glaswanden geven elke ruimte een strak, minimalistisch en open karakter. De glaspanelen worden in aluminium, matzwarte profielen van slechts 35mm hoog geplaatst. De verticale zijden van de glaspanelen worden koud tegen elkaar geplaatst zodat er zo weinig mogelijk onderbrekingen zijn. De Vintage wand kenmerkt zich door de zwarte aluminium strips die aan beide zijden op de glaspanelen geplakt worden. De indeling is geheel vrij, op deze wijze ontstaat een industriële look. De profielen zijn uit voorraad leverbaar, de glaspanelen worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Armstrong Ceiling Solutions

Armstrong Ceiling Solutions is de leider op het gebied van commerciële plafondoplossingen, ophangsystemen en wandoplossingen. Het huidige assortiment van Armstrong Ceilings bestaat uit talloze plafond- en wandsysteemoplossingen in meerdere materialen voor de sectoren leisure en horeca, kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, retail en transport. Ze bieden functionele, duurzame en eigentijdse oplossingen die de klantbeleving versterken en projecteisen in oplossingen omzetten.

In oktober 2019 is Armstrong Ceiling Solutions overgenomen door Knauf – een wereldwijde fabrikant van lichtgewicht bouwproducten en -systemen.

Het Knauf concern (met het merk Knauf AMF) en Armstrong Ceiling Solutions bundelden hun krachten en richtten de nieuw gevormde Knauf Ceiling Solutions divisie op. Dit biedt de onderneming de mogelijkheid om haar aanwezigheid nog verder te versterken en haar portfolio van plafondoplossingen voor haar klanten uit te breiden. Met meer dan 220 productielocaties in meer dan 86 landen is Knauf Gips KG een van de meest toonaangevende producenten van moderne bouwmaterialen van gips, akoestische plafonds, isolatiematerialen, gevormde onderdelen, verpakkingen en bouwmaterieel.

Rockfon

De Rockfon producten voldoen niet alleen aan belangrijke vereisten op het vlak van het binnenklimaat, maar helpen ook om ontwerpvraagstukken op te lossen. Wij staan bekend om de hoge esthetische waarde en uitstekende eigenschappen van onze producten: superieure akoestische kenmerken, brandveiligheid, vochtbestendigheid en een optimale lichtreflectie. Dit zorgt ervoor dat onze producten bij de meest doeltreffende, voordeligste en meest tijdbesparende op de markt behoren.

Saint-Gobain API ontwikkelt en produceert plafond ophangsystemen voor de interieurbouw. Kwaliteitssystemen die functioneel, maatvast, rigide en gemakkelijk aan te brengen zijn. Het Quick-Lock systeem bijvoorbeeld is al decennia lang onovertroffen in zijn soort. Een plafondophangsysteem dat vanaf het eerste moment stabiel is en dat in elk gewenst stadium probleemloos kan worden uitgebreid of ingekort. Het Quick-Lock programma is uitgegroeid tot 4 productfamilies van gestandaardiseerde systemen. Quick-Lock Plafondsystemen voor inlegpanelen, Quick-Lock Cross-Lock voor verdekte montage, Quick-Lock Omega voor wandbevestiging en Quick-Lock Insula voor vrijhangende plafonds. Regelmatig worden projectmatig bijzondere plafondoplossingen gerealiseerd gebaseerd op de Quick-Lock systemen.

Saint-Gobain Ecophon is een toonaangevende leverancier van akoestische oplossingen. We dragen bij aan een gezonde binnenomgeving die kwaliteit van leven, welzijn en prestaties van mensen verbetert. Onze zintuigen hebben zich gedurende duizenden jaren ontwikkeld om goed te functioneren in de natuur. Onder ons motto “a sound effect on people” is het onze ambitie om deze ideale natuurlijke geluidsomgeving in onze hedendaagse binnenruimtes terug te brengen.

Saint-Gobain Eurocoustic produceert zacht minerale plafondpanelen die actief bijdragen aan het realiseren van een goed binnenmilieu voor nieuwbouw en renovatie. Naast de basiseigenschappen zoals akoestiek en brandveiligheid, zijn de verlaagde plafonds van Eurocoustic befaamd om hun design, esthetiek, geluidsabsorptie en eenvoudige montage.

OWA

Solutions provider sinds 1948: ontdek de veelzijdige productwerelden. De OWA-plafondoplossingen zijn al 70 jaar lang een dienstverlener van betekenis voor ruimten waar mensen verblijven, werken en of recreëren.

Een aangepaste, duidelijk gedefinieerde ruimteakoestiek zorgt voor een aangename en productieve gespreksomgeving en -cultuur, behaaglijkheid schept de voorwaarden voor gericht handelen, lifestyle creëert een creatieve en moderne omgeving. Of het nu gaat om discreet eenvoudige of expressieve producten, de OWA-productfamilies bieden voor elke taak en smaak de juiste oplossing.

Met een breed spectrum aan lichtgewicht oplossingen inspireert Etex de wereld om veilige, duurzame, slimme en mooie leefruimtes te bouwen. Van innovatieve modulaire systemen tot toonaangevende cement- en gipskartonsystemen. Van bekledings-, gevel-, dak- en terrastoepassingen tot performante brandbeveiliging en isolatie voor bouw- en OEM-toepassingen.
De 6 belangrijkste redenen waarom Etex zich richt op lichtgewicht oplossingen:

1. Ze hebben een lichtere ecologische voetafdruk. De productie, het transport en de toepassing vereisen minder water, energie en grondstoffen.

2. Ze zijn zeer compatibel en eenvoudig te combineren met alle isolatie oplossingen en passieve brandbeveiliging.

3. Ze bieden mooie, kosteneffectieve, hoogwaardige oplossingen om uit te breiden of om bestaande gebouwen te upgraden.

 
4. Onze processen voor gips zijn geschikt voor het hergebruiken en recycleren van grondstoffen.
 
5. Ze zorgen voor grote modulaire bouwmogelijkheden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en die het mogelijk maken om sneller en betaalbaar te bouwen.
 
6. Ze bieden unieke mogelijkheden voor innovatie, door ze te optimaliseren en digitaal te integreren het hele bouwproces.